Modelappartement in Residentie De Wondel

Opening Kijkappartement op 12 & 13 maart

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022 kon je als geïnteresseerde bezoeker of kandidaat-koper een kijkje nemen op de site van Residentie De Wondel. De deuren van het kijkappartement gingen er voor een eerste keer open.

Een bezoek aan het kijkappartement is een goed idee. Je krijgt er een perfect idee van hoe jij hier straks comfortabel, veilig en zelfstandig kunt wonen met aangepaste zorg indien nodig.

“We hebben nog een aantal appartementen te koop”, vertelt Bram Vermeulen van Danneels. “Mensen die nog twijfelen om hier te komen wonen of een investering in de Wondel overwegen, krijgen met een bezoekje een heel duidelijk beeld van de hoge kwaliteit en de leuke omgeving.” 

Nu de lente komt piepen, kriebelt het ook bij onze aannemers en woonexperten om de 35 nieuwe assistentiewoningen in Wondelgem helemaal af te werken. “We zitten eigenlijk zelfs een beetje voor op schema,” zegt projectcoördinator Steven Degraeve van Danneels. “De gebouwen zullen in principe begin mei klaar zijn voor gebruik. Afhankelijk van de aanpassingen die de eigenaars nog wensen.”

De assistentiewoningen voldoen uiteraard perfect aan alle normen van de Vlaamse overheid om het erkenningslabel te krijgen. Alleen willen sommige toekomstige bewoners hun nieuwe thuis een extra kleurtje verf geven of extra faciliteiten laten aanbrengen. Dat zal dan in de loop van mei en juni gebeuren.

 

Ook even binnenkijken? Maak een afspraak.

Assistentiewoningen De Wondel

Buitenaanleg al gestart

Huis De Beuk is helemaal klaar, alleen moeten nog enkele brandwerende inkomdeuren worden geplaatst. Daarna starten de schilderwerken. In Huis De Linde worden de keukens en deuren geplaatst en in Blok B plaatsen ze momenteel de wandtegels in de badkamers.

“Intussen is de buitenaanleg ook gestart, met de funderingen van de trage verbinding, het wandelpad vanuit de Winkelstraat naar Huis De Beuk, waar het kijkappartement ligt” weet Steven Degraeve. “Er wordt gemaaid, oude boomwortels worden verwijderd en de paden krijgen vorm.” Net op tijd voor het eerste opendeurweekend.

Inkomhal van je assistentiewoning

Ontdek de kwaliteit van De Wondel

Wie het kijkappartement bezoekt, zal kunnen ervaren hoe rustig en aangenaam het leven hier kan worden. Alle faciliteiten die je nodig hebt om comfortabel te wonen en genieten, vind je om je heen. “De assistentiewoningen zijn echt prima afgewerkt, met hoogwaardige materialen”, vertelt Bram. “Er is een mooi uitgeruste keuken en badkamer, helemaal aangepast aan de noden van wie -nu of straks- basiszorg nodig heeft. En tegelijk woon je hier ook stijlvol in een moderne omgeving.”

Kom het vooral zelf ontdekken.

Interesse in onze
assistentiewoningen?

Bram Vermeulen
Bram Vermeulen
Wenst u meer informatie over De Wondel?
Vul het formulier in en wij helpen u graag verder.

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Door op verzenden te klikken geeft u Danneels/AW Pro toestemming om contact met u op te nemen en uw gegevens te verwerken volgens onze privacy overeenkomst