Extra afwerkingspakketten voor jouw assistentiewoning

Extra afwerkingspakketten ontzorgen je maximaal

De assistentiewoningen in De Wondel worden standaard ‘sleutel-op-de-deur’ afgewerkt voor onze klanten. Maar wist je dat je als klant nog een stapje verder kan gaan? Ook bij de interieurafwerking kan je je door Danneels maximaal laten ontzorgen.

Katty Danneels & klantenbegeleider Louisa hebben optionele afwerkingspakketten uitgewerkt voor de raambekleding, verlichting, terrasmeubilair, … Je kan jouw zorgflat dus helemaal woon- of verhuurklaar laten afwerken door het team van Danneels. Zo kunnen de nieuwe bewoners meteen thuiskomen in een volledig afgewerkte en ingerichte assistentiewoning. We zetten ze even op een rij.

Schilderwerken:
Een warme tint op de muur zorgt voor een huiselijke sfeer. Wil je een warme wittint zoals in het kijkappartement? Of liever gebroken wit met een licht gelige ondertoon? We kiezen voor krasvaste kwaliteitsverf die beter afwasbaar is. Tip: Kies een leuke kleur uit de waaier voor een kleurvlak of stijlvolle accentmuur.

Gordijnen:
Overgordijnen zijn niet alleen functioneel, ze zorgen ook een huiselijk gevoel. Je kan opteren voor beige of taupe. De kleur stem je best af op jouw muren. Voor de slaapkamers voorzien we een verduisterende voering. Alle gordijnstoffen worden geïmpregneerd met een brandvertragend middel, zoals dat vereist is in een assistentiewoning. Je ontvangt hiervan een certificaat.

Schilderwerken De Wondel

Verlichting:
Licht brengt gezelligheid. En ook daar heb je tal van opties. Een lange, smalle armatuur voor de keuken en nachthal? Of liever een rail met sfeerspots? Die kunnen trouwens ook gekozen worden in de slaapkamer en badkamer. We hebben een mooie selectie armaturen waaruit je kan kiezen.

Terrasmeubilair:
De zomer is in het land. Dat wordt genieten op het terras, van de zon én van de heerlijke parktuin.  Dat kan in een comfortabele tuinstoel met bijpassende tafel in gebroken wit of grijsgroen.

Raamhorren:
Op zomerse dagen is een raamhor altijd welkom. Zo kan je de ruimte ventileren zonder last te hebben van insecten. Alle horren worden uitgevoerd in de kleuren van de ramen, zodat alles een stijlvol geheel vormt.

Verlichting in de Wondel

Een vaste en voordelige prijs

Als klant kan je ervoor kiezen om één of meerdere optiepakketten bij te nemen en je op dit punt extra te laten ontzorgen. We bieden jou een vaste, voordelige prijs per onderdeel of voor het totaal. Alles wordt voor jou geregeld zodat jij in de Wondel meteen thuis zal voelen.

 

Meer weten? Klantenbegeleider Louisa vertelt je er graag alles over.

Contacteer ons voor meer informatie. 

Interesse in onze
assistentiewoningen?

Bram Vermeulen
Bram Vermeulen
Wenst u meer informatie over De Wondel?
Vul het formulier in en wij helpen u graag verder.

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Door op verzenden te klikken geeft u Danneels/AW Pro toestemming om contact met u op te nemen en uw gegevens te verwerken volgens onze privacy overeenkomst