het project.

In Residentie De Wondel staat uw wooncomfort voorop. Een stijlvolle moderne architectuur in combinatie met duurzame materialen en innovatieve technologieën.
In deze erkende assistentiewoningen kunt u zorgeloos ouder worden, te midden van een groene kasteeltuin in het hart van Wondelgem.

Wonen in Wondelgem

Wonen in het hart van Wondelgem, op een boogscheut van Gent. Hoewel uw appartement omgeven wordt door groen, heeft u toch alles bij de hand.
In een straal van 500 meter vindt u verschillende kappers, apotheken, kinesisten, supermarkten, … Ook de bushalte is om de hoek (90m).
Rondom de gebouwen zijn wandel- en fietspaden voorzien. Ook naar het woonzorgcentrum wordt een verbinding gemaakt.
Ook met de auto is De Wondel makkelijk te bereiken. Parkeren kunt u ondergronds op uw eigen parkeerplaats. Ook voor bezoekers zijn plaatsen voorzien.
Architectuur op maat

Architectuur op maat

Of u nu kiest voor een 1- of 2- slaapkamer appartement, De Wondel biedt u een stijlvolle en kwalitatieve architectuur op maat.

Grote raampartijen voor een maximum aan licht, drempelloze overgangen naar het terras, slim gepositioneerde private terrassen, … zodat u optimaal kan genieten van de prachtige omgeving.

Via de ondergrondse parkeergarage stapt u vanuit uw wagen zo uw appartement in.

Stijlvol & huiselijk ingericht

Helder, open, maar ook bijzonder functioneel. De appartementen beantwoorden aan alle aspecten van levensloopgeschikt en rolstoelgeschikt wonen.

Subtiele ergonomische ingrepen anticiperen op uw toekomstige woonbehoeften.

Als bewoner kunt u terecht in de stijlvol ingerichte ontmoetingsruimtes voor een gezellige babbel met uw buren of bezoekers.

Ook een gezamenlijke wasplaats, ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling zijn voorzien.
Stijlvol & huiselijk ingericht
Wenst u meer informatie over De Wondel?
Vul het formulier in en wij helpen u graag verder.

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Door op verzenden te klikken geeft u Danneels/AW Pro toestemming om contact met u op te nemen en uw gegevens te verwerken volgens onze privacy overeenkomst